Yüzük Ölçünüzü Öğrenelim

Bir yüzük satın alırken, hele ki fiziki bir ofisten ya da mağazadan satın alınmıyorsa, en büyük sıkıntı yüzük ölçüsü bulma işlemidir. A'la Fine Jewelry'den alışveriş yaparken eğer yüzük ölçünüzü bilmiyorsanız, bu yazıyı dikkatle okumanızı ve uygulamanızı öneririz.

Yüzük ölçünüzü bilmiyorsanız tabiki öncelikle ilk tavsiyemiz bir kuyumcuya gidip malafa dediğimiz alet ile ölçtürmeniz olacaktır. Bunun için hiçbir kuyumcu sizden para talep etmeyecektir. Bu imkâna sahip değilseniz kısa ve basit bir yöntem ile de bunu yapmanız mümkün. Yalnız yine de uyaralım en ufak bir yanlış hataya sebep verebilir.

Evde yüzük ölçüsü hesaplamak için en iyi yöntem çap hesaplamaktır. Bunun için bizim modellerimiz arasından beğendiğiniz yüzüğü ilk önce hangi parmağınıza takmak istediğinize karar vermeniz gerekmektedir. Seçtiğiniz parmağınız da daha önce kullandığınız bir yüzüğü milimetre cinsinden ölçmelisiniz. Bunun içinse yüzüğünüzü sağdan sola yatay olarak en geniş kısmından ölçün. Çıkan sonucu ise aşağıda ki tablo ile karşılaştırarak yüzük ölçünüzü bulabilirsiniz.

Bloga dön